Астрологи розкрили секрет "дзеркальної дати" 02.02.2020, не проспіть удачу

Чудовим днем для старту великих справ астрологи назвали 2 лютого. За словами фахівців, цей день буде наповнено позитивною енергією, яка завдяки дзеркальній даті, може подвоїтися.

Багато закоханих пар заздалегідь подбали, щоб укласти міцний і щасливий шлюб саме в цей день, 2 лютого, 2020 року. Цієї неділі по всьому світу очікується весільний бум — багато хто хоче надовго зберегти потужну енергію.

Погода, фото freepik

Бойові пташки Трампа змусили ватажка Аль-Каїди замовкнути навіки

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Збройні сили США завдали удару по позиціях терористичного угруповання Аль-Каїда на Аравійському півострові в Ємені. Є ймовірність, що армія США знищила одного з ватажків Касіма аль-Раймі.

Касим аль-Раймі, фото: CNN

Путінські загарбники вбили справжнього героя на Донбасі, Україна вмивається сльозами

Окупанти Путіна сьогодні, 1 лютого, змусили плакати всю Україну. На офіційній сторінці ООС у Facebook повідомляють, що злочинні російсько-окупаційні війська поблизу Новотошківського вбили військового медика. Як повідомляється, жінка загинула на місці від травм, несумінсих із життям.

На Донбасі, фото сайт ЗСУ

Укрзалізниця підсунула пасажирам мокру білизну з жовтими плямами, обурливі кадри

Обурлива ситуація у вагоні Укрзалізниці Рахів-Львів N606 потрясла користувачів мережі. Так, пасажирам потяга після відпочинку в Карпатах довелося до 4 ранку перебирати разом з бортпровідником брудну постільну білизну. Виявилося, що у вагоні просто напросто не було ні чистих рушників, ні простирадл і наволочок.

Укрзалізниця

Зеленський показав чергове "кіно" розбірок з Гончаруком та компанією

Володимир Зеленський провів нараду з представниками Кабміну, Офісу Президента, "Нафтогазу" та інших відомств, на якому обговорювалося питання зменшення сум у платіжках за теплопостачання.