Погода на 1 лютого в Україні: точний прогноз

Весь цей час зима не сильно радувала нас холодною погодою і снігом. І в перший день лютого ситуація практично не зміниться, хіба що зовсім в іншу сторону. Тому що в Україні буде в основному тільки дощ, а температура буде дуже високою навіть для листопада або березня. Однак сильний вітер трохи збалансує погодні умови.

У західних областях скрізь очікуються несильні дощі вдень, а вночі можливий мокрий сніг, так як трохи знизиться температура. До речі про градуси, температурні показники сильно здивують українців. В Івано-Франківській та Чернівецькій областях від +8 до +10 градусів вдень. У Закарпатській області найхолодніше – тільки від +4 до +6 градусів. А в інших переважно від +6 до +9 градусів. Вночі мінус тільки на Закарпатті – від -1 до +1 градуса, у Чернівецькій області від +1 до +3 градусів, у Хмельницькій – від +2 до +4 градусів. Інші області чекає нічна температура від +3 до +5 градусів.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

У північних областях ситуація трохи інша, але теж істотно потеплішає, особливо ближче до заходу. В Житомирській області від +5 до +7 градусів, вдень від +1 до +3 градусів вночі. А в інших областях очікується від +3 до +5 градусів, вдень від 0 до +2 градусів вночі. Ще збережеться сильний південно-західний вітер. А дощів варто очікувати тільки в Київській та Житомирській областях, в інших просто хмарна погода.

На сході дощів не буде тільки в Луганській області, в інших вдень буде дощ, а вночі може бути мокрий сніг або навіть трохи потрапляє сніг. А все тому що вночі температура від -1 до +1 градуса. В східних областях температура вдень від +3 до +5 градусів, а в Донецькій області трохи вище – від +4 до +6 градусів.

Популярні новини зараз

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

На півдні теж ще буде тепло, проте не настільки, як на заході. Денна температура в Одесі та в Криму від +7 до +9 градусів, найхолодніше в Миколаївській області – від +6 до +8 градусів, і ще прохолодніше в Херсонській – від +5 до +7 градусів. Вночі теж найтепліше в Криму і в Одеській області – від +3 до +5 градусів, а в інших областях від +1 до +3 градусів. Скрізь дощі, крім Миколаївської області - мінлива хмарність.

Як повідомляв Знай.ua українцям слід бути дуже обережними, так як смертельний коронавірус з Китаю вже дуже близько. Перших хворих знайшли поруч з нами, в Росії. ВООЗ б'є на сполох.

Також Знай.ua писав, що цього місяця будемо відзначати Масляну і в Києві проведуть веселі гуляння. Розважатимуть популярні українські зірки. Таке краще не пропускати.

Нагадаємо, в Україні збираються організувати введення накопичувальної пенсійної системи. Якщо хочете вижити в старості, потрібно збирати додаткові гроші вже зараз.