Прогноз від Наталки Діденко

За прогнозом народного синоптика в цю середу може сильно ускладнитися погода в нашій країні. А все тому що прийшли атмосферні фронти, які дуже активні. Так що 29 січня варто чекати дощів. Трохи понизиртся температура в Житомирській області, Вінницькій, а ще в західних областях. Тому в цих частинах може випасти не дощ, а мокрий сніг. До речі, місцями також можливо і налипання мокрого снігу. Водіям слід враховувати, що потрібно бути обережніше з-за складної погоди в цих областях.

Вітер буде досить сильним, навіть до штормових поривів. А напрям у нього південне, тому пронизувати не буде. По температура всю середу в Україні за прогнозом Наталки від 0 до +4 градусів, але при цьому набагато тепліше на півдні – від +4 до +8 градусів, а в Криму – від +6 до +10 градусів.

У столиці теж трохи зміниться погода. Дощі очікуються приблизно в 7 годин вечора, а дощ перейде в мокрий сніг. Вітер теж буде сильним в Києві, а температура підніметься тільки від 0 до +2 градусів. Тому варто добре підготуватися до такої синоптичної ситуації.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Офіційні дані Укргідрометцентру

Український гідрометцентр повідомляє, що температура майже скрізь буде від 0 до +2 градусів Небагато тепліше на сході – від +2 до +4 градусів вдень. І найбільша спека тільки на півдні – від +5 до +7 градусів в областях і до +10 градусів в Криму. Це денна, а вночі в основному буде від 0 до +2 градусів. Тобто, мало відрізняється від денної. По всім частинам буде дощ з мокрим снігом крім півдня, там тільки дощі. А вітер південний і від 7 до 12 м/с.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Можна подивитися на температуру ще сильніше і детальніше. Від -2 до 0 цієї ночі буде в Закарпатській області, в Рівненській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Київській і частині Харківської області. Близько +3 градусів очікується у Львівській області, в Івано-Франківській та Чернівецькій, в Дніпрі, Черкасах, Кропивницького. Від +4 до +7 градусів очікується в південній частині, але особливо жарко в Криму. В інших областях температура вночі в районі +2 градусів.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com

А ось вдень буде дійсно цікава ситуація. Холодно на Закарпатті та в Житомирській області – до -2 градусів. По північній частині температура від +2 до +4 градусів. В більшості центральних областей, а також у Чернівецькій області прогнозують до +6 градусів тепла. На півдні від +7 градусів і до +12 градусів. Хоча +12 буде тільки в Криму та в Херсонській області.

Як повідомляв Знай.uа Павло Глоба розповів, яких знаків Зодіаку чекає цієї весни нова сторінка в житті. З такими кардинальними змінами пощастить не кожному, але чи дійсно зміни будуть хорошими?

Також Знай.uа писав, що держава вирішила трохи збільшити пенсії українцям, але не все так гладко. За попередніми оцінками, краще все ж залишатися на роботі, скільки можливо.

А ще Знай.uа писав, що коронавірус вже встиг зіпсувати репутацію Укрпошти.