Українка написала у соцмережі facebook крик душі після отримання платіжки із газконтори. Так, жінку розлютило, що їй нарахували додаткові гроші за доставку газу. Таку ситуацію українка назвала обдиранням. Допис жінки активно поширюють і він вже зібрав понад 15 тисяч схвалень.

Платіжка, фото скріншот з facebook

"Газова контора коли ви бляха-муха понажираетесь? Чому ми український народ повинні платити за якусь фігню тому, що вам так захотілося! Коли ви перестанете обдирати нещастний народ. І яка, ще доставка газу, коли ми за газ сплачуємо кожного місяця. Влада зверніть на це увагу", - закликає українка.

За словами жінки, вона розуміє, що в цивілізованих европейських країнах за все потрібно платити. Але додає, що люди там отримують відповідну пенсію та зарплатню.

Платіжка, фото з facebook

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

"А за нашу пенсію, ні жити, ні вмерти не дають. Бідний народ!Треба щось із цим робити! Воно здається сума невелика, а з кожного українця по такій сумі. І хтось там буде жирувати, ніфіга не роблячи", - розгнівано закінчила українка.

Нагадаємо, що в Мінсоцполітики надали пояснення щодо отримання субсидій за наявності заборгованості за комунальні послуги.

Як повідомляв Знай.ua, українцям підвищили мінімальну зарплату.

Також Знай. ua інформував про те, що з 2020 року українці будуть отримуватит по дві платіжки для сплати за газ.