Прогноз від Наталки Діденко

За прогнозом народного синоптика на цих вихідних в Україні буде просто казкова ситуація. Хоча чекати снігу та інею на деревах, а тим більше чарівності казкових героїв не варто. У нас ця казка буде проявлятися в потужному антициклоні, який розташувався над континентальною Європою. А над північною частиною буде великий циклон. Так що ми опинимося між цими двома потужними силами. Але ми все ж таки – територія Європи, тому більше у нас буде діяти антициклон, а значить майже у всіх областях опади не очікуються.

На півночі і на північному сході атмосферні фронти спробують відкусити шматочок сонця. Саме тому в Сумській, Луганській, Харківській, Київській і Чернігівській областях 25 січня нависнуть хмари, а місцями можуть пройти навіть несильні опади. А 26 січня переможе антициклон з Європи, тож у нас буде переважно сухо і сонячно. Тільки в Карпатах буде йти мокрий сніг і просто сніг.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

В суботу на сході і на півночі також залишиться сильний і поривчастий вітер західного напрямку. Але в інших частинах він буде помірним. По температурі мало що зміниться з п'ятниці – вдень у суботу від +2 до +6 градусів, у неділю до +9 градусів. Вночі ж Наталка прогнозує температуру від +2 до -4 градусів.

У столиці субота пройде хмарно і з вітром, а в неділю ми побачимо ще й сонце. Вітер трохи ослабне, так що якщо гуляти, то краще саме 26 січня. По температурі в Києві вночі в районі нуля, в суботу близько +2 градусів, а в неділю до +5 градусів.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

І це ще не все, погода не перестане нас дивувати, тому в понеділок українців чекає потепління ще на 4 градуса, а опади будуть вже тільки 29 січня. Але поки краще просто готуватися до хорошої неділі.

Офіційні дані Укргідрометцентру

Укргідрометцентр повідомляє, що опади найбільш вірогідні на північному сході і сході. А ось температура буде найбільш високою тільки на заході ближче до кордону і на півдні. Але ось в інших поки залишиться середня температура з невеликими мінусами вночі і невеликими плюсами вдень. Також збережеться сильний поривчастий вітер переважно західного напрямку.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Вночі самий сильний мороз буде на Закарпатті – до -9 градусів, у західній та південно-західній частинах країни – близько -1 градуса, а ось на решті території буде до +1 градуса. Але в загальному ніч рівномірна і середньої температури.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com

Вдень найхолодніша погода очікується в Сумській, Харківській, Луганській, Рівненській, Закарпатській і Житомирській області – до -1 градусів. На півдні Одеської області, в Херсонській області, а також у Криму буде напрочуд тепло – до +10 градусів. За винятком цих областей в нижній частині країни очікується від +4 до +6 градусів, а у верхній частині близько +3 градусів.

Як повідомляв Знай.uа скоро в Україні запровадять нову технологію, яка дозволить українцям їздити за кордон і по країні без будь-яких документів, навіть паспорт не знадобиться.

Також Знай.uа писав, що заробітна плата лікарів знизилася до критичної позначки, далі вже буде навіть нижче мінімалки. МОЗ «забули» про багао додаткових виплат.

А ще Знай.uа писав, що можливо коронавірус вже добрався до України.