Погода на 25 січня в Україні: точний прогноз

Теплішати почало ще в п'ятницю, але поки тепла погода дісталася не в усі області. Однак потепління провляється тільки вдень. А от вночі навпаки будуть більш відчутні морози. А так як синоптична ситуація змінилася, то і опади залишилися лише в декількох областях. Приблизно така ж погода, лише з невеликими коригуваннями очікує на нас і на вихідних. Хоча тепле повітря просувається досить ліниво і не поспішає доходити до сходу. Тому по північно-східному кордоні ще залишаться дощі з мокрим снігом. Але на решті території очікується тільки мінлива хмарність.

На Заході по всіх областях мінлива хмарність та відсутність опадів, але от з температурою немає такої згоди. У Закарпатській області температура вдень від +3 до +5 градусів, в Івано-Франківській і Чернівецькій найтепліша погода – від +5 до +7 градусів, трішки прохолодніше у Львівській області – від +4 до +6 градусів, а от в інших західних областях буде від +2 до +4 градусів. А вночі ближче до кордону холодніше – від -3 до -7 градусів, а в інших областях від 0 до -3 градусів.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На Півночі дощі з мокрим снігом ще побудуть у Чернігівській та Сумській областях, а в інших – мінлива хмарність. Вдень температура від +1 до +4 градусів, а вночі тільки легкий мінус – від -1 до +2 градусів. Також очікується досить сильний західний вітер. У Києві температура повітря від +1 до +3 градусів, а от ночі лише від -1 до +1 градуса. Також тут буде мінлива хмарність без опадів.

На Схід не сильно хоче поки добиратися тепло, тому тут температура залишиться на рівні початку тижня. Вдень температурні показники будуть від +2 до +4 градусів, а вночі теж не дуже холодно – від -1 до +1 градуса. Дощ з мокрим снігом прогнозують в Луганській і Харківській області. Але ще й залишиться вітер від 7 до 12 м/с.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

А ось на півдні тепло дійсно розгуляється. В Одеській і Миколаївській областях, а також у Криму вдень буде від +6 до +8 градусів, а в Херсонській тільки трохи холодніше – від +5 до +7 градусів. Вночі ж, навпаки, не буде таких сильних морозів, як на заході – лише від 0 до -4 градусів, при цьому найхолодніше у Миколаївській області.

У центральних областях все ще поки залишиться звичайна – не сильно тепла і не сильно холодна – погода. Температура від +2 до +4 градусів, а вночі від 0 до -3 градусів. Також не буде ні дощу, ні снігу, тільки мінлива хмарність, а ще може бути сильний поривчастий західний вітер.

Як повідомляв Знай.uа, щоб мати можливість подорожувати, більше не потрібно носити з собою паспорт, достатньо просто встановити додаток на свій смартфон.

Також Знай.uа писав, Міністерство охорони здоров'я «підсунуло свиню» лікарям. Гроші перерозподілили так, що тепер лікарю буде соромно сказати комусь, яка у нього зарплата.

Ще Знай.uа писав, в Україні вже у кількох людей шукали коронавірус, але поки ситуація тільки розслідується, повідомила Скалецька.