Пенсійний Фонд України розкрив дані про українців з найвищою пенсією. З'ясувалося, скільки українців отримують пенсію понад 10 тис. грн.

Згідно з даними Пенсійного фонду України на 1 січня, практично у 260 тисяч жителів України розмір пенсії перевищує 10 тис. грн. Про це повідомляє Хвиля.

Пенсіонери, фото 33 канал

За даними ПФУ, кількість українців з пенсією понад 10 тис. грн. станом на початок 2020 року складає 259,519 тис. чол. Однак інформація зібрана без урахування відомостей по Кримському півострову та окупованих проросійськими військовими формуваннями територій Донбасу.

Раніше стало відомо, що з 1 січня відбулося збільшення мінімальної пенсії для українців віком від 65 років з тривалим страховим стажем. Відомо, що в жовтні 2019 року кількість працюючих пенсіонерів в Україні перевищувала 2,5 млн.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, день народження Галини Третьякової: гучні пенсійні обіцянки та с*кс-скандал депутатки від "Слуги народу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", не вистачає на дитину: міністерка Новосад збирається у відставку через "малу" зарплату в 36 тисяч

Також "Знай.ua" писав, що кликала Путіна, а отримала тисячі євро: обвинувачена у сепаратизмі Штепа виграла суд з прав людини