В Україну прикордонники в аеропорту Запоріжжя не пустили групу з чотирьох російських акторів. Одна з причин відмови у в'їзді - незаконний візит в анексований Крим. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужба.

Cкріншот: Facebook/Державна прикордонна служба України

У повідомленні йдеться, що актори прибули рейсом з Варшави. Прикордонники встановили, що один з громадян Росії незаконно відвідував окуповану його країною територію Криму.

Прикордонник

"Прикордонники відмовили йому в перетині кордону, а також довели рішення про заборону в'їзду на територію нашої держави та проставили відмітку в паспортному документі. Ще троє росіян не змогли пояснити доцільність і мету свого перебування в Україні", - зазначили в Держприкордонслужбі.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

прикордонник

Під роздачу потрапили російський актор Сергій Колесников. Крім того, не пропустили акторів Андрія Бутини, Ларису Удовиченко та ще одну особу, яка їх супроводжувала.

У ЗМІ шириться інформація, що актор Марат Башаров, приїзд якого раніше анонсували українські ЗМІ, не був у групі акторів, яка намагалася перетнути кордон в Запоріжжі.

Марат Башаров у свій час грав з Володимиром Зеленським у двох фільмах — "Ржевський проти Наполеона" і "Службовий роман. Наш час".

Нагадаємо, що любителя "потусуватися" в Криму пустили на шоу "Квартал 95", Зеленський допоміг: "Хороша прогулянка"

Знай.uа писав, на українському кордоні стався колапс, тонуть люди годинами в чергах: "Стоїмо як всі".