Погода в Україні 20 січня буде морозною, але штормові вітри та сильні снігопади по-трохи відступають. Далі в Україну повернуться справжні морози. Про це повідомляє український синоптик Наталка Діденко на своїй стоірнці у facebook.

"20 січня, на Івана, нарешті циклони поступово втихомиряться. Опади ще затримаються у південній частині, пройдуть на Черкащині, в області Дніпра, Кропивницького, дотягне волога зона до Луганщини, Харківщини та Донеччини. Це буде сніг, мокрий сніг, на Півдні – з дощем", – зазначила вона.

Скріншот, фото facebook

За словами Діденко, така картинка цілком буде доречною на святкові вихідні, на 18-19 січня. Голодна кутя та Водохреще очікуються в Україні із сухою та навіть часто сонячною погодою. Антициклон постарається.

"Температура повітря на честь свята трохи знизиться і у нічні години становитиме 0-5 морозу, в Карпатах до -4-9 градусів,завтра вдень 0-5 тепла, 19-го січня від 2 морозу до 3 тепла", - додає синоптик.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Скріншот, фото facebook

За словмаи Діденко, наступний тиждень буде в Україні теплим, проте в другій половині побільшає опадів та вітру.

"Тому поки що можна замочити знову кутю і спокійно прогулятися в найближчому дворі чи парку. Або обійти кілька разів рідний офіс.Щоб відволіктися від роботи, хатньої чи моніторної. Заради фізичного та психічного здоров’я", - радить синоптик.

Нагадаємо, що всі знаки Зодіаку в січні потраплять під вплив енергетики войовничого Марса і це призведе до багатьох до правильного і переможного шляху.

Як повідомляв портал Знай.ua, у православному церковному календарі 5 січня є днем вшанування пам'яті святого Феодула і з ним ще 9 мучеників.

Також портал Знай.ua писав, що необхідно зробити свято 5 січня, яке відзначали ще наші предки.