Надзвичайний випадок порятунку стався на коліях. Відтак, залізничник допоміг зберегти життя для чоловіка, який ледь не потрапив під колеса потягу. Про це стало відомо з відеоролика, який опублікували на Instagram-сторінці "Новини Києва"

Відтак, на ньому видно, невідомий чоловік намагається перевести через колії свій велосипед, однак не вдало. Двоколісний падає, а за ним і його власник, який, ймовірно, був п'яний. Після цього керманич піднімає велосипед та кидає його просто обабіч колій, а сам починає збирати продукти, які розсипалися під час цього.

Водночас на горизонті з'являється потяг, який їде просто на чоловіка, але той його не помічає. Коли ж "металевий гігант" вже за кілька метрів біля власника двоколісного, його героїчно рятує залізничник, який вчасно зреагував на ситуацію.

Нагадаємо, що у Києві на одній з скандальних будівництв сталася стрілянина під час того, як забудовник намагався завезти будматеріали на територію будівництва.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у світовому суді російського Новокузнецька місцевий житель влаштував стрілянину через несправедливе, на його думку, рішення.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що в Далласі (США) під час шкільного матчу між командами "Саут-Оук-Кліфф" і "Кімбол" сталася стрілянина.