З'явилася інформація, що ще в 2017 році індонезійська авіакомпанія "Lion Air" попросила Boeing в якості доповнення, навчити її пілотів на симуляторах 737 MAX перед початком польотів на лайнері цього класу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Bloomberg, з посиланням на документи опубліковані Boeing.

Відомо, що в червні 2017 року один зі співробітників Boeing написав своєму колезі послання з образливими випадами на адресу індонезійців.

Boeing 737 Max, фото: Reuters

"Тепер цього дідьковому Lion Air може знадобитися симулятор для того, щоб літати на MAX. Може, вони тупі? А я тепер повинен думати, як все це розрулити! Ідіоти", - сказано в листі.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Його колега на це відповів: "А якого дідька?! Їх партнер вже літає на ньому!", очевидно, маючи на увазі малайзійського перевізника Malindo Air, який став першим, хто розпочав комерційну експлуатацію 737 MAX.

Євген Дихне, фото: Depo

Також нагадаємо нашим читачам, що відомий український журналіст Анатолій Анатоліч брав інтерв'ю у директора МАУ Євгенія Дихне після аварії, тоді менеджер заявив: "Boeing 737 MAX" на даний момент вважається найбільш небезпечним літаком, оскільки за останні чотири місяці ці лайнери вже два рази падали. У результаті катастрофи загинули всі, хто був на момент події всередині літака. Після останньої трагедії багато країн офіційно почали забороняти "Боїнги" цієї моделі для експлуатації".

Нагадаємо, Вакарчук виправдався за відпустку в Таїланді після аварії в Тегерані: "Летів з МАУ".

Як повідомляв Знай.uа дещо не збігається: у мережі з'явилося відео, де Іран запустив дві ракети в український Boeing 737.

Знай.uа писав, долю чорного ящика українського літака МАУ вирішили: в Ірані зробили заяву.