З'явилася інформація, що у вівторок, 14 січня, суд виніс рішення по затриманому Ігорю Редькіну, якого копи вважають кілером і підозрюють у вбивстві учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої.

Ігор Редькін

Так, Святошинський суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб. Підозрюваного Редькіна відправили до СІЗО.

Слід зазначити, що підозрюваний виступив проти трансляції судового засідання, але суд відмовив у задоволенні клопотання. При цьому відео та фотозйомку чоловіки заборонили.

Також захист Редькіна не прокоментувала рішення суду, але пообіцяла оскаржити його в апеляції. Також адвокати стверджують, що підозрюваний не винен і у нього серйозні проблеми зі здоров'ям.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

У свою чергу прокуратура зазначила, що арешт необхідний через те, що Редькін може ховатися. Він свою провину повністю заперечує.

Нагадаємо, що в рамках обміну полоненими Київ видав кілера "Дінго" (Артур Кринари), який намагався вбити Аміну Окуеву і Адама Осмаєва.

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у справі про вбивство учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої Сергій Ст. спростував інформацію про те, що його затримали копи.

Також портал Знай.ua писав, що українські правоохоронці затримали зловмисника, який підозрюється у резонансному вбивстві учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої.