Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Юрій Романенко проаналізував авіакатастрофу в Ірані. Так, шеф-редактор порталу "Хвиля" в аналітичному стилі провів відмінний ефір з Віталієм Куликом по збитому Боїнгу та Ірану.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в своєму Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show, чи випадковість пуск ракети по літаку МАУ?!

Віталій дав ряд інсайдів і в цілому дуже струнку й чітку картину ситуації в Ірані, дій Зеленського, наслідків для регіону і України. Віталій бував в Ірані, тому добре уявляє ситуацію. Це великий плюс в наших умовах.

"На просту людську випадковість не схоже. Сам пуск ракети - було явно щось, що не є людським фактором оператора, це щось більше. Але що, поки незрозуміло, не готовий коментувати", - зазначив співбесідник Романенка Віталій Кулик.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Романенко і Кулик, фото скріншот з youtube

За словами аналітиків, дипломати Ірану в Києві в перший же день після загибелі Боїнга МАУ PS 752 чітко знали, що літак був збитий ППО ІРІ. У новій бесіді з керівником Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталієм Куликом розповідаємо про те, як катастрофа Боїнга вплинула на внутрішній розклад в Ірані. Експерти зачепили конспірологічні версії катастрофи і дали оцінку діям Володимира Зеленського та його команди. А також логікою дій США, Європи, Росії і інших гравців.

Нагадаємо, Романенко "остудив" силу народу на прикладі боксерської груші.

Як повідомляв Знай.uа Романенко назвав найнебезпечніші помилки Зеленського: "Став заручником гри".

Знай.uа писав, Романенко показав дивну тенденцію Зеленського, від якої волосся дибки.