Колишній народний депутат України Надія Савченко осоромилася під час прямого ефіру на одному з українських телеканалів. Так, Савченко озвучила досить дивну заяву щодо української мови, яка спантеличила багатьох телеглядачів та користувачів мережі.

Про це стало відомо завдяки трансляції ефіру одного з українських телеканалів.

Савченко, фото скріншот з youtube

"Якби людям дозволили, скажімо, у нашому публічному просторі висловлюватися тією мовою, якою їм звично думати свої думки, може, ми б побачили, як вони думають. Але коли ми їх змушуємо говорити державною мовою, то у мене таке відчуття, що ці люди думати не вміють взагалі", — видала Надія Савченко.

Першим її висловлювання прокоментував український політтехнолог Олексій Голобуцький. Він написав на своїй сторінці в Facebook, що свята негативно позначилися на самопочутті колишнього нардепа.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Зазвичай, щоб побачити, що вони думають, застосовують трепанацію черепа. Але до Наді, здається, застосували лоботомію. Свята настільки виснажили Савченко, що вона навіть при підказках Піховшека не була в змозі чітко вимовити спущену Кремлем тезу — сама заплуталася в процесі, що ж вона хотіла сказати", — написав у мережі Голобуцький.

Нагадаємо, "не дратуйте мене...": Звіробій обрушилася на Савченко у прямому ефірі, що не поділили одіозні українки.

Як повідомляв Знай.uа Савченко несподівано заговорила про весілля і озвучила довгий список вимог до нареченого: "Стримує тільки...".

Знай.uа писав, ти не ти, коли голодний: Савченко і Кравчука перетворили на мем, смішні кадри.