Напередодні новорічних свят глава Укрзалізниці Євген Кравцов заявив, що покидає власне крісло та йде працювати в публічний сектор. Відповідна заява з'явилася на сайті підприємства.

"Останнім часом точилось багато розмов щодо начебто конфлікту Укрзалізниці та Міністерства інфраструктури. Але ми командні гравці з єдиною важливою метою - покращення стану Укрзалізниці і бажанням ефективної розбудови української інфраструктури. Вже на початку 2020-го року, після розгляду мого звернення на засіданні Наглядової Ради щодо припинення контракту в зв’язку з переходом на роботу у публічному державному секторі, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене.", - йдеться в повідомленні.

Євген Кравцов, фото: biz.censor.net.ua

Окрім цього, він додав, що вже пізніше дасть більш розлогі коментарі стосовно власного звільнення.

"За останні роки трансформація Укрзалізниці стала однією з наймасштабніших серед державних компаній. Тому логічно, що далі буде перехід на новий рівень. Більше подробиць та коментарів - після прийнятих формальних рішень", - підсумував Кравцов.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, що на новорічні та різдвяні свята "Укрзалізниця" призначила 26 додаткових поїздів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київський вокзал перетворять на український Лас-Вегас, - що задумали в "Укрзалізниці".

Також портал Знай.uа писав, що "слуга народу" Скічко відзначився гнівним постом про "Укрзалізницю": до Кравцова є питання.