Українці у мережі сміються проект змін до Конституції, який вніс до Верховної Ради Президент України Володимир Зеленський. Так, Олександр Бабак зобразив кумедну карикатуру на ситуацію, що склалася.

Як видно, герої фільму "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" розмірковують про нововведення Зеленського, називаючи себе "індіанцями". Тож, автор робить висновок, що проблеми індіанця вождя не турбують.

Діалог між двома кумами із української кінострічки:

  • Ти диви, голова райадміністрації тепер - префект.
  • Участковий - шериф. А ми куме - індєйці.

Саме такі слова "вставив" автор фотожаби в уста двом кумам.

Фотожаба на проект Конституції від Зеленського

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, на сайті Верховної Ради оприлюднили текст законопроекту про внесення змін до Конституції стосовно децентралізації. Законопроект подав президент Володимир Зеленський 13 грудня та визначений як невідкладний.

Згідно із новим документом, українцям пропонується змінити систему адміністративно-територіального устрою. Серед іншого, замість голів місцевих державних адміністрацій пропонується ввести посаду префектів, які будуть призначатися і звільнятися президентом. Повноваження префекта в певних випадках дозволяють блокувати рішення місцевих рад.

Нагадаємо, після гучного корпоративу офіс Зеленського пробило на рухи: "Вирішили поправити здоров'я", фото.

Як повідомляв Знай.uа "Хворий член потрібно відсікати": Пальчевський прокоментував рейтинги Зеленського, Коломойського і Богдана.

Знай.uа писав, Зеленський закликав АЗС активно відреагувати на падіння долара: "Не надати знижки, а реально зменшити ціну".