В одному з київських автобусів контролер знов опинився в центрі скандалу, повідомляє “Київ-Оперативний”.

В автобус сіли матір з донькою, які прямували до залізничного вокзалу та мали великі сумки. Через це вони не встигли одразу закомпостувати придбані талони. В цей час до автобуса також зайшов контролер, але замість того, щоб просто виписати безквитковим пасажирам штраф, він заблокував рух автобусу, вимагаючи від них залишити автобус.

Пасажири, серед які були ті, хто спізнювався на потяг, влаштували перепалку з контролером, яка завершилась тим, що контролер показав пасажирам непристойний жест.

Думки користувачів мережі розділились. Одні були на стороні контролера: "Не вмієш їздити правильно - ходи пішки", "Дурна відмазка "наявність сумок". Звичайні зайці, мають оплатити штраф".

Інші ж вказуюють на те, що попри те, що в правилах є максимальні розміри багажу, який можна везти безкоштовно, контролери зазвичай оцінюють їх на око: "Ніхто з перевіряючих не носить з собою рулетки або сантиметра, якими можна поміряти", "Чи є визначені межі часу для оплати поїздки?", "Вони якось зі мною зайшли на зупинці - я тільки встиг купити квиток і почались гойдалки".

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Нагадуємо, що на початку грудня в Харкові звільнили кондуктора, яка влаштувала протест проти штрафів за непродані талони.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Києві відклали запуск є-квитка на громадський транспорт.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.