На Київщині, а точніше на річці Ірпінь, стався надзвичайний випадок, який ледь не лишив неповнолітніх життя. Так, школярі настільки багато випили горілки, що впали в кому. На щастя, хлопців побачив чоловік, який гуляв поруч, чим і врятував їх.

"Шість дітей святкували День народження одного з них. Але святкували так "помпезно", що випили аж 6 пляшок горілки! Чи то горілка була якась "бадяжна", чи окрім горілки було ще щось важче, бо всім їм стало дуже погано!", - написав чоловік.

Також він додав, що неповнолітніх побачив місцевий мешканець Кирил Кудинов, який з донькою приїхав на річку прогулятися. Саме він і викликав поліцейських та медиків, які забрали хлопців до реанімації. Наразі неповнолітні вже вийшли з коми.

"Дітей, яких вчора швидка забрала з р. Ірпінь, вивели з коми! Це дуже добра новина, Слава Богу! Дякуємо тобі Кирил за те, що не залишився байдужим до чужої біди і викликав швидку, чим по суті врятував цих дітей!", - написав Кухалейшвілі

Популярні новини зараз

Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми

За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Показати ще

Нагадаємо, що

В Харкові п'яні пацієнти взяли в полон бригаду медиків: "Лікуй мене, дитинко"

Як повідомляв портал Знай.uа , патрульні затримали жінку, яка поїла малолітньої дитини алкогольними напоями

Також Знай.uа писав про те, що в Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.