Уряд Москви виділив інформаційному агентству Армії Росії безкоштовні рекламні місця в центрі Москви для плакатів до відзначається 17 грудня - День ракетних військ стратегічного призначення (РВСП), виявили "Відкриті медіа".

На рекламі зображені момент пуску ядерної міжконтинентальної балістичної ракети "Тополя-М" та неофіційний слоган РВСН "Після нас - тиша".

Безкоштовна реклама у Москві до дня РСВН Фото: телеграм-канал Нещадний піарник

Міжвідомча комісія мерії визнала ці плакати рекламою "особливої суспільної значущості" та надала для їх розміщення в грудні десять простих і цифрових білбордів (розміром 3 на 6 метрів), а також одну сторону надвеликого формату (3 на 12 метрів), з'ясували "Відкриті медіа" з протоколів комісії.

Путін

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Складно передбачити наміри Путіна стосовно використання ядерної зброї, однак такі гучні баннери однозначно насторожують.

Нагадаємо, що в Чорне море невідомі вилили нафту, яка вже наробила чимало лиха. Зауважимо, що ці відходи можуть призвести до екологічної катастрофи.

Також портал Знай.uа писав, що у президента РФ володимира Путіна взялися за людей, які не "підвладні" російської влади, або і зовсім ведуть власну ідеологію.