Загадкова смерть підлітка Дениса Чаленка в Прилуках продовжує гриміти на всю Україну. Судово-медична експертиза показала, що 14-річний школяр загинув внаслідок відкритої черепно-мозкової травми та ушкодження головного мозку.

Таким чином, експертиза спростувала версію, що підлітка збив поїзд, повідомив начальник Головного слідчого управління Національної поліції Максима Цуцкірідзе.

"Що ключове: на тілі загиблого немає ушкоджень, які нанесли руками чи ногами, чи травм від ударів сторонніми предметами. Також немає ушкоджень, які могли б виникнути при вертикальному притисканні потяга. Відтак версія, що підлітка збив поїзд, повністю спростована", - розповів поліцейський.

Загибель Дениса Чаленко, ТСН

У загиблого виявили переломи кісток черепа й обличчя, ушкодження головного мозку. Також одна із судових експертиз спростовує інформацію, що Під нігтями загиблого Дениса Чаленка з Прилук знайшли чужу ДНК — справу тепер розслідують як умисне вбивство під нігтями хлопця було знайдено епітелій та ДНК іншої особи. При розтині печінки та нирок загиблого виявили 0,74 проміле алкоголю, а у крові померлого – кофеїн.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Обставини загибелі Дениса Чаленка, Вести

Віктор Чаленко, тато загиблого хлопця, каже, що в поліції справу намагаються зам'яти. Чоловік розповів, що разом з родичами та адвокатом кілька днів обстежили місце загибелі Дениса і околиці. Вони виявили сліди крові, які їх привели до приватного сектору. При цьому слід обірвався на ділянці з свіжо перекопаною землею.

За день до загибелі Денис розповідав, що йому "забивали стрілку" і показував повідомлення з погрозами. Крім того, хлопець назвав ім'я людини, який їх надіслав. Його звуть Андрій, а конфлікт виник після того, як Денис заступився за дівчинку.

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями: поховали не повністю, з тіла зникли...

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що підлітка жорстоко закатували у Прилуках, вигадавши банальну відмовку: поліцейська дільниця у вогні, народний гнів потрапив на відео.