У мережі з'явилася інформація про ще одного підозрюваного у замаху на депутата В'ячеслава Соболєва і вбивстві його трирічного сина Олександра 1 грудня в Києві.

Так, фотографію 19-річного добровольця УДА Євгенія Семенова опублікував колишній народний депутат Ігор Мосійчук на своєму Telegram-каналі 2 грудня.

Євген Семенов

За словами політика, Семенов народився в Одеській області, навчався в Одеському морехідному училищі. У 2017 році хлопець відправився воювати на Схід країни у складі Української добровольчої армії.

Євген Семенов

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Раніше стало відомо, що одним з вірогідних вбивць трирічного сина депутата В'ячеслава Соболєва виявився 20-річний Андрій Лаврега з Черкаської області.

У соціальних мережах Андрій називає себе Олександром Яровим. Серед друзів у нього є і мама, Людмила Лаврега. За фото видно, що мама завжди підтримувала сина, приїжджала до них у батальйон "Аратта", знайома з його командиром "Червнем" (Гергетом).

Андрій Лаврега, Facebook Олександра Ярового

Нагадаємо, правоохоронні органи вийшли на слід замовника вбивства.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися фотографії з камер відеоспостереження хостела, який передбачуваний вбивця трирічного хлопчика залишає через хвилину після пострілу.

Також портал Знай.uа писав, що поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина.