Заступник командира Української добровольчої армії (УДА), командир 8-го окремого батальйону "Аратта" Андрій "Червень" Гергерт заявив, що затримані за підозрою у замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина служили в його батальйоні. Про це передає Obozrevatel.

"І Семенов, і Лаврега були у мене", - поділився інформацією Гергерт.

За його словами, Андрій Лаврега з позивним "Тихий" був бійцем батальйону до 1 червня 2019 року.

"Сміливий, відповідальний хлопець, один із найкращих снайперів на цій війні. Не по роках талановитий, розумний. Він був нагороджений державною нагородою з рук президента Порошенка", - розповів військовий.

В'ячеслав Соболєв

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

"Неймовірний хлопець, з якого, якщо б не ця ситуація, треба було брати приклад. Абсолютно контрольований дисциплінований хлопець. Якщо вже і з ним це сталося – почав стріляти в центрі міста, – то справи зовсім кепські. У мене зараз серце кров'ю обливається", - визнав "Червень".

Крім того, в мережі з'явилися фотографії з камер відеоспостереження хостела, який передбачуваний вбивця трирічного хлопчика залишає через хвилину після пострілу.

Відомо, що стрілянина була з номеру хостелу Fire Inn, розташованого по вулиці Тарасівська, 4 в Києві. Номер орендувався на ім'я Стрельникова Олега Владимировича 1998 року народження, паспорт якого вважається втраченим з 2017 року.

передбачуваний вбивця сина Соболєва, фото: Страна

Нагадаємо, поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві застрелили хрещеника Ірини Білик.

Також портал Знай.uа писав, що вбивство сина Соболєва в Києві обростає містичними подробицями.