У четвер, 11 квітня, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства. В ефірі зачепили найгучніші корупційні скандали, які заглушили вибори, а також про кадрові перетурбації влади.

Народний депутат від "Об'єднання Самопоміч" Євген Соболєв в ефірі програми розповів про незаконну торгівлю з ворогом на Донбасі. Він звинуватив президента Петра Порошенка, олігарха Рената Ахметова та командування Генштабу України у тому, що вони все це допустили і збагачувались на цій торгівлі.

Соболє висловив переконання в тому, що Порошенко стане третім президентом, якому українці відмовлять у другому терміні президенства і другим поспіль президентом України, який зустрінеться зі своєю державою у суді.

"Порошенко каже: я змінився, я вас почув, а насправді для нього настала політична відповідальність. За всі ці дії, за бездіяльність, за величезну прірву між словами, які він казав, між законами, які він підписував… і його реальною роботою. За це сьогодні наступає політична відповідальність", - зазначив Соболєв.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Така заява звучить досить дивно в контексті хоча б останнього скандалу в Укроборонпромі. Як відомо, ніхто досі не поніс ніякого покарання, хоча журналістське розслідування рясніло прізвищами і фактами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.