Платіжки за комуналку, Etcetera.media

Жодних квитанцій, українців порадували радісною звісткою напередодні Нового року

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет зробив гучний анонс. Так, він розповів, що незабаром в Україні створять сервіс, який допоможе "забути" про необхідність пред'являти паперові квитанції про сплату. Про таке стало відомо з його Telegram-каналу.

Зеленський, фото - ОП

Зеленський розшукує студентів, яких на Майдані побив "Беркут"

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Днями глава України Володимир Зеленський зробив гучну заяву. Отже, він розповів, що дуже хотів би зустрітися зі студентами, яких 6 років тому побив "Беркут" на Майдані. Про це він написав у власному Telegram-каналі.

Настя Каменських, Cosmo

Каменських довела, що є найкращою в Україні просто на "M1 Music Awards. 2019"

30 листопада у Палаці Спорту в Києві відбулася головна музична подія року — премія "M1 Music Awards. П'ять". Журналісти Знай.uа відвідали подію і на власні очі побачили, як все відбувалося. Це вже п'ята за рахунком щорічна подія. В одному залі зібрали кращих з найкращих представників музичної індустрії. Організатори відзначили нагородами досягнення виконавців у 10 номінаціях. Номінація "Співачка року": перемогла NK | Настя Каменських. Зірка позувала в чорному облягаючому платті з пікантним прорізом посередині стегна.

Укрзалізниця, фото: Уніан

Укрзалізниця вкотре "порадувала" зручностями пасажирів

Стало відомо, що національний український залізничний перевізник "Укрзалізниця" вкотре засмутила своїх пасажирів. Спекотні вагони стали не єдиним "недоліком" компанії. Про свою поїздку розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Антон Гужел.

Богослужіння у храмі УПЦ МП

УПЦ може зникнути назавжди, Бородянський виступив з несподіваною заявою

Днями міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський зробив гучну заяву щодо Української православної церкви. Отже, він знову наполягає на тому, щоб в її назві вказати приналежність до Московського патріархату. За його словами, перейменування УПЦ вимагає закон, в якому описано відносини між державою та церквою.