Варто нагадати нашим читачам, що 15 листопада в Харківській області на складі в місті Балаклія прогриміли потужні вибухи, які перелякали не тільки місцевих, але і мешканців всієї області. Відомо, що за десять днів співробітники правоохоронних органів опитали близько сотні свідків і провели експертизи.

За інформацією Державного бюро розслідувань, перші висновки щодо причин трагічної події в Балаклії зроблено. Про це повідомляє портал hyser.

вибухи на арсеналі в Балаклії

Відомо, що в якості основної версії вибухів у Балаклії співробітники Державного бюро розслідувань розглядають необережність військових.

Відомо, що в Міністерстві оборони України розповіли, що на цей раз НП сталася під час вивезення снарядів. Про це на зустрічі з журналістами 26 листопада заявив заступник директора — начальник слідчого управління Територіального управління ДБР в Полтаві Олексій Новіков.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

"Допитано вже більше ста людей Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами. Але ми схиляємося до того, що це саме ті особи, які безпосередньо виконували роботи з боєприпасами, не дотримувалися техніки безпеки", - сказав він.

Пізніше Новіков уточнив, що остаточну версію з усіх можливих встановлять після проведення всіх експертиз.

Нагадаємо, Федина нарвалася на неприємності через гучне звернення до Зеленського: що чекає на депутатку від партії Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа під Вінницею осатанілий коп вбив чоловіка одним ударом, причина жорстокості вражає: "Відмовився від...".

Знай.uа писав, Київ втратив свій символ: мера просять пояснити, що відбувається.