новый год: источник t-loves.narod.ru

2019 рік стрімко рухається до свого завершення. Для кого-то цей рік був вдалим, для іншого - не дуже. Одні заявляють, що 2019 для них пройшов метеором, для інших він тягнувся черепахою. Однак, незалежно від професії, достатку і особистої думки про 2019 році, кожен починає замислюватися як зустрічати Новий рік.

Для майже кожного українця Новий рік асоціюється не тільки зі святковою ялинкою, мішурою, снігом або подарунками, а й святковим столом. Господині по всій Україні вже замислюються над святковим меню на Новий рік 2020 року і планують над новорічним меню.

Так, що ж має бути на святковому столі пересічного українця? - У цьому питанні ми постараємося розібратися в цій статті.

Що приготувати на новий рік для залучення удачі: короткий огляд

новый год: источник: foodandmood.com.ua

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Новорічний стіл 2020 буде присвячений настанню року Білого Сталевого Щура, визначеному в китайському календарі. Саме цю тварина пов'язують в астрології з культурами Китаю і Індії, в яких щур вважається поважним і розумною твариною.

Ми будемо проводжати рік Свині і зустрічати рік Щура, а люди народжені в цей час вважаються мудрими, винахідливими і благородними. Прийнято думку, що народжені в даний період люблять розкіш, достаток і готові витрачати час і гроші на вишукані страви та речі. Астрологи вважають, що люди, народжені в рік Щура вкрай ревниві, але їм завжди щастить в любовних справах.

Якщо ви думаєте, що такого смачного приготувати на Новий рік заради залучення удачі, то зверніть увагу на м'ясо, качку і інші види птахів.

Окремої згадки заслуговує зовнішній вигляд господині столу, якій рекомендують звернути увагу на створення яскравого, дорогого і шикарного способу, який на думку астологов приверне удачу на вашу сторону.

Які страви вразять гостей в 2020 році: короткий огляд

новый год: источник miruspehinfo.ru

Придумувати святкові салати на 2020 рік потрібно вже зараз. Можна придумати нове меню або повторити старі або поєднати знайомі салати і гарячими з десертами з новими для себе і гостей.

Відразу варто зауважити, що на вашому новорічному столі має бути повний достаток. Щур це дуже жадібне тварина, яке дуже любить запасливість і широкий вибір в їжі. Радимо не соромитися і не сильно економити, а зробити повний святковий набір;

  • холодні закуски;
  • салати;
  • рибні страви;
  • гаряче з птиці;
  • гаряче з м'яса;
  • десерти;
  • спиртні і безалкогольні напої на вибір;

Експерти рекомендують не вибирати складні для готування страви і не вимагати від себе готування рівня шеф-кухаря, а сконцентруватися на широкому виборі страв і універсальності продуктів.

Як подавати їжу при настанні року Щура?

новый год: источник: miruspehinfo.ru

При святкуванні Року Щур обов'язково потрібно готувати і подавати м'ясо. Блюдо радять подавати порційно. Не радять готувати яловичину, оскільки вона асоціюється з Биком, який у китайському гороскопі безпосередньо асоціюється з Крисою та вважається її другом. Яловичина на столі може образити Щура і відвернути удачу від вас на весь 2020 рік. Астрологи радять готувати свинину, птицю або баранину.

Відзначимо, що 2020 рік є роком Місяця. Саме в цей період варто балувати себе продуктами білого кольору - молоком, йогуртом, сиром і морозивом.

Окремої згадки заслуговують салати. Щури люблять овочі та зелень. Ви можете робити традиційні салати з майонезом, так і більш легкі - з оливковою і соняшниковою олією. Не ставте на стіл тазики салатів, а оформите їх в дрібних мисках, оскільки щури звикли їсти по-трохи.

Десерти на Новий рік 2020: що повинно бути на столі

новый год: источник:.kp.ru

Солодкий стіл на новий рік - обов'язкова частина будь-яких свят. У рік Щура на вашому столі повинні бути торти, цукерки, тістечка, сезонні цитрусові та екзотичні фрукти. Достаток солодкого і фруктів повинно точно сподобатися новійгосподині року і залучити її увагу на вашу сторону.

Астрологи радять робити домашні цукерки, які вважаються символом добробуту, міцних дружніх і сімейних відносин. Відзначимо, що традиційні цитрусові мандарини, апельсини і персики в Китаї вважають символами багатства і їстівним втіленням золотих монет.

Алкоголь на Новий рік: яке барне меню вибрати

новый год: источник: mainavi.ru

Незалежно від того, відзначаєте ви Новий рік вдома і в ресторані, вам потрібно вибрати алкоголь на свій стіл. Щур не любить міцні напої, а дає перевагу більш солодким і легким. Експерти радять зробити перевагу винам, шампанського, вермутам, пиву і сидру, а також поекспериментувати з коктейлями. Також можна спробувати зробити сезонні теплі спиртні напої: глінтвейн, пунш або грог і додати в них фрукти та спеції.

Астрологи радять при зустрічі Нового року не бояться експериментів і сміливо пробувати для себе нові напої та страви. Є повір'я, що Щур любить сміливих фантазерів і завжди благоволить ім.

Як прикрасити святковий стіл на 2020 рік: поради для кожного

новый год: источник: domovodstvo-kulinariya.ru

При готуванні і сервіровці столу астрологи рекомендують бути спокійними і сприятливо налаштованими, оскільки їжа, приготована з чистими думками, забезпечить смачний і здоровий стіл для всіх.

Щур не любить яскраві кольори, так що оформляти свій стіл треба в білому, сріблястому, сірому і чорному кольорах. Зустрічати рік щура варто в одязі кольору металік або сріблі. Крім того, вітаються попелясті, перлинні і димчасті кольори.

Милим доповненням може стати мисочка з частуванням для щура, прикрашена зерном, горіхами, фруктами, овочами і зеленню.