Листопад вже знаходиться в своєму зеніті, а з дерев по всій Україні вже опало вся листя, що говорить про те, що зима - близько, а разом з нею Різдво і Новий рік. Мільйони українців вже починають не тільки замислюватися про те, що їм робити на прийдешні святкові канікули, а й планувати відпочинок.

Довгий період вихідних та свят варто провести з користю - відпочити, поспілкуватися, пізнати нове і зарядиться енергією на весь 2020 рік. Варіантів, куди поїхати відпочивати на Новий рік за кордон недорого або люксових - один з найбільш хвилюючих питань. У цій статті, ми розповімо про кращі місця для відпочинку в 2019 - 2020 роках та порадимо, як не витратити свій час і гроші даремно.

Спеціально для вас ми підготували список країн, які ідеально підійдуть для відпочинку одному або однією, в компанії друзів або сім'ї.

Де найкраще відпочити на свята в Європі?

новый год: источник: vologda-poisk.ru

Перед тим, як перший раз їхати зустрічати Новий рік за кордоном, варто відповісти собі на одне питання: я хочу зустріти НГ, там де зима чи літо? Можна вибрати десятки варіантів для відпочинку за кордоном, які зможуть задовольнити потреби будь-якого смаку і збігтися навіть з самим мізерним бюджетом.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Про те, куди поїхати закордон недорого думають мільйони українців, які планують прийдешні вихідні. Відзначимо, що купувати квитки і путівки на даний період варто заздалегідь - навіть не в листопаді, а на початку року. Однак, якщо ви вирішили їхати в Європу відпочивати лише зараз, то це не біда, оскільки для вас є безліч вигідних і веселих варіантів.

Якщо ви хочете зустріти Новий рік і Різдво в зимовій атмосфері, то вам варто придивитися до святкування в Чехії, Словаччині, Польщі, Німеччини, Грузії, Швейцарії та інших країнах. Ідеальним варіантом для мандрівників буде купити тур європейськими містами. Тим, хто хоче забути про українські морозах, варто придивитися до путівок в такі теплі країни, як Єгипет, Шрі-Ланка, Таїланд і багато інших.

Відпочити на морі без візи з дітьми, з друзями або самому - ідеальний варіант. Ви можете заощадити, купивши путівку заздалегідь або знайти гарячий тур і полетіти за кордон по вдалою ціною. Дешеві або ж просто недорогі тури на даний період часто зустрічаються, як і в Мережі, так і серед знайомих, так що вам варто проявити наполегливість і кмітливість, які принесуть вам вигідну путівку на відпочинок.

Де можна орендувати житло за кордоном?

новый год: источник:ver-a.ru

Сьогодні є безліч варіантів, де можна орендувати житло за кордоном. Якщо, ви хочете відпочити в Європі, то радить скористатися послугами сайту Couchserfing або завести профіль на таких найпопулярніших платформах з оренди нерухомості, як Hotelscombined.сom, Booking.com і Airbnb.

Як купити дешеві квитки за кордон?

новый год:и источник:touristam.com

Сьогодні дістатися з України до Європи можна десятками різноманітних способів. Якщо вас не влаштовують варіанти скористатися автомобілем або автобусом, то можна купити квитки на один з численних лоукостерів, які працюють з нашої країни: МАУ, Ryanair, Wizzair.

Доступні квитки можна знайти в продажу на таких надійних і функціональних сайтах, як: Kiwi.com, Tickets.ua, Skyscanner.com і Google Avia.

Топ кращих місць для відпочинку в Новий рік в Європі

Гданськ

гданьск: источник: 34travel.me

Це польське місто є найбільшим на балтійському узбережжі країни і має славу найкрасивішого, культурного і цікавого населеного пункту в регіоні. Це місце нікого не залишає байдужим і коштує відносно недорого. Подорож на НГ в Гданськ - кращий варіант для мандрівників-новачків або людей з обмеженим бюджетом.

Ви ніколи не забудете подорож по зимовому старому місту, покуштуєте смачними стравами в численних місцевих ресторонах і зробите прекрасні фото у місцевих визначних пам'яток, прикрашених святковою ілюмінацією.

Спробуйте знамениті гданьские теплі спиртні напої, відвідайте костели, ялинки і підніміться на оглядовий майданчик місцевої ратуші.

Вільнюс

новый год: источник: news.tts.lt

Столиця Литви підходить не тільки для заробітку українців, а й для відпочинку. Найбільше і найдавніше місто Балтики славиться величною архітектурою і безліччю пам'яток, для ознайомлення з яким вам знадобиться не один день. Зимовий Вільнюс відрізняється своєю святковою ілюмінацією, визнаною однією з кращих в Європі і запам'ятається вам святковою ялинкою, яка за традицією розташована на Кафедральній площі міста. Саме Вільнюс підійде для першого святкування НГ за кордоном і дозволить вам заощадити на відпочинку.

Будва

новый год: источник: http://sasha0404.me/

Саме це чорногорське місто перетворюється в одну зі столиць лижного туризму в Європі. Регіон дозволить вам не розоритися на дорогій розвазі і при цьому отримати насолоду від цього елітного виду спорту.

Курорти Чорногорії являють собою ідеальне поєднання дешевизни, комфорту і краси. Будва є ідеальним місцем для сімейного або самотнього відпочинку, а також для романтичних вихідних.

Будапешт

новый год: источник: travel-eu.net

Столиця Угорщини - одне з найпопулярніших місць у всій Європі і збирає мільйони туристів з усього світу. Будапешт загальновизнаний одним з найкрасивіших місць світу і при цьому зберігає свої низькі ціни, що робить його подвійно привабливим для українців, які додатково економлять на дорозі, так як Угорщина - країна-сусідка України.

Прага

новый год: источник: pragagid.ru

Головне місто Чехії вважається справжньою декорацією до зимової казки і стане найкращим варіантом для того, хто хоче отримати насолоду від Нового року та Різдва в кращих зимових традиціях. Розкішна архітектура лише виграє від зимового снігу і розкішної ілюмінації, а численні ярмарки, базари та ресторани зроблять ваше перебування в Чехії по-справжньому незабутнім. Гуляти по Празі з інтересом будуть, як і дорослі, так і підлітки, а акції на подорожі в це місто зі знижкою зустрічаються часто, що дозволить вам заощадити гроші на подарунки близьким.

Мюнхен

новый год: источник: pac.ru

Столиця Баварії дорожча, ніж Прага або Будапешт, але перебування в ній більш ніж виправдано. У Мюнхені можна скуштувати справжньої німецької кухні і продегустувати кращі напої. Шикарна архітектура міста лише підкреслюється різдвяної і новорічної ілюмінацією, що робить все місто ідеальною декорацією для ваших Селфі. Мюнхен - ідеальне місце для сімейного відпочинку або канікул з друзями.

Париж

новый год: источник: /travelermap.ru

Наш список був би неможливим без Парижа - міста любові і романтики. Столиця Франції має репутацію одного з найкрасивіших місць світу, а свята в ньому запам'ятаються вам на все життя. До мінусів перебування на НГ в Парижі варто віднести його дорожнечу або велика кількість інших туристів.

Кращі місця для відпочинку на морі

Відпочивати на Новий рік і Різдво можна не тільки вдома або в Європі, але і на морі. У цьому списку ми розповімо про кращих місцях для відпочинку в жарких країнах.

Таїланд

новый год: источник kupibilet.net

Найкрасивіша країна Південно-Східної Азії - ідеальний варіант для відпочинку і взимку і влітку. Численні курорти тайського королівства допоможуть забути вам про українські холоди і сльокоть, позасмагати, поплавати, поїсти екзотичних фруктів і зробити безліч пам'ятних фото для соціальних мереж.

В'єтнам

новый год: источник: turcalendar.ru

Ще одна країна Південно-Східної Азії є вигідним варіантом для відпочинку на Новий рік і Різдво. Так, В'єтнам набагато дешевше Таїланду і відрізняється великим спокоєм і ще більш красивою природою, теплим морем і смачною кухнею.

Єгипет

новый год: источник:l45t.space

Найпопулярніша серед українських туристів країна на Новий рік - це Єгипет. Саме на землі фараонів десятки тисяч наших співвітчизників воліють відпочивати в кінці грудня - початку січня і перезаряджати батарейки перед новим робочим роком. Доступні путівки за схемою все включено в широкому виборі можна купити в таких курортах, як Дахаба, Шарм-ель-Шейх і Нувейба.

ОАЕ

Відпочинок в Дубаї або інших еміратах дорожчий, ніж в Єгипті, але якісніше. Найкраще місце на Близькому Сході для статусного відпочинку самому, з друзями або членами сім'ї. Вас очікують такі розкішні туристичні оази, як Абу-Дабі, Фуджейру, Шарджа, свята на яких будуть зустрічати з помпою і салютами.

Шрі Ланка

новый год: источник: tonkosti.ru

Острівна республіка, яка надала безвіз для українців, відрізняється дешевизною і універсальністю. Острів - найкраще місце, як і для сімейного, так і тусовочного відпочинку. Вас чекає океан, джунглі, привітні люди, смачна їжа і безліч розваг на будь-який смак.