Стало відомо, що в понеділок, 11 листопада, українські військові завершили розведення сил на третій ділянці Богданівка-Петровське на Донбасі. Про це повідомив керівник прес-центру Операції Об'єднаних сил Андрій Агєєв, передає Інтерфакс-Україна.

Згідно з інформацією прес-центру ООС, у вівторок, 12 листопада, розпочнеться розмінування території.

"11 листопада о 12.00 завершилася практична фаза розведення сил і засобів на ділянці розведення №3 поблизу населених пунктів Богданівка і Петровське. Після 12.00, тобто з початком четвертої доби, українська сторона через МЗС поінформувала ОБСЄ, що ми завершили перший етап розведення сил і засобів, і вже завтра після 12.00, це вже буде п'ята доба, починається етап розмінування самої ділянки", - заявив Агєєв.

Штаб ООС, Facebook

Зазначимо, що розведення сил і засобів у Петровському Донецької області розпочалося ще 9 листопада. При цьому цей процес вже завершили на двох ділянках – №1 в районі смт Станиця Луганська та №2 в районі Золотого Луганської області.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, радник РНБО Сивохо звернувся до українців через Донбас.

Як повідомляв портал Знай.uа, незважаючи на старт розведення сил біля села Петровського, терористи цинічно обстріляли позиції Об'єднаних сил.

Також портал Знай.uа писав, що насправді діється на Донбасі на тлі розведення сил.