В ніч на 2 листопада у Чернівцях по вулиці Богдана Хмельницького камери зовнішнього спостереження зловили в об'єктив кабана. Дикий кабан тинявся містом протягом доби і наробив чимало галасу. Жителі Чернівців обговорювали ситуацію і постили відео, на яких показали тварину.

На відео з камер спостереження видно, як таксист побачив кабана, дав задній хід і вирішив наздогнати тварину. Потім жителі міста бачили кабана і в інших районах міста, помічали його і в центрі. Вполювати кабана вдалося, городяни загнали тварину на територію церкви по вулиці Університетській. Після цього вони зателефонували патрульним і рятувальникам.

Працівники "Центру стерилізації тварин" прибули на місце події і разом з рятувальниками і поліцейськими відловили кабана. Голова організації Артем Жук повідомив у своєму Facebook: "Ловці Центру стерилізації передали тварину в Сторожинецький лісгосп. Завтра вранці візьмуть аналіз крові, над твариною буде здійснюватися обов'язковий нагляд протягом 10 днів".

Чернівчани поставилися до кабана, який носився вулицями міста, з гумором.

Нагадаємо, раніше у Львові одурілі коні знесли лавку з людьми, дитина в реанімації: містяни поставили Садовому жорсткий ультиматум.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Також Знай.uа писав, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів: 10 виснажених тварин гинуть в клітинах.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.