У п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові сталася перестрілка, в результаті якої загинув Володимир Борох. Він був свідком у справі про вбивство депутата Дениса Вороненкова.

Про це повідомив адвокат Святослав Пархоменко, захисник Олександра Лося, підозрюваного в організації вбивства росіянина, йдеться на сторінці "Ґрати" у Facebook.

Як сказано в повідомленні, влітку 2017-го Лося і Бороха затримали за підозрою у вбивстві депутата держдуми РФ Вороненкова. Слідчі вважали, що Олександр Лось був учасником організованої групи, де виконував роль водія і стежив за Вороненковим. Пархоменко підкреслив, що Борох знав подробиці організації вбивства і повинен був виступати у суді як свідок.

Як повідомили "УП" зі слів речника прокуратури Києва Надії Максимець, Борох був затриманий, але слідчі не знайшли достатньо доказів його причетності до вбивства. У справі він проходив як свідок.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Як відомо, Денис Вороненков був застрелений у центрі Києва 13 березня 2017 року.

Нагадаємо, на Південному вокзалі, через переслідування поліцією, підірвав себе один з нападників, який влаштував криваву стрілянину у Харкові на вулиці Клочковській

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові в дитячому харчуванні виявили миш'як.

Також портал Знай.ua писав, у Харкові сталася кривава стрілянина, є жертви.