У п'ятницю, 25 жовтня, погода в Україні залишиться сухою, маловітряною, теплою і протримається до кінця цього тижня. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, в більшості областей країни без опадів, тумани, вітер південний, слабкий. Температура повітря вночі в межах +5 +11 градусів, а вдень +14 +19 градусів.

За прогнозом Діденко, найтепліше буде на заході України: +16 +22 градуси.

"Циклон Vlad поблизу Італії і циклон Wilhelm над північно-заходом Європи обнялися, закрутили у прилеглих країнах негоду, відсікли і ізолювали антициклональну смугу. У результаті утворилися антициклон Maja над Португалією і антициклон Nicola над Україною, які визначать суху і маловітряну погоду. А вже завтра ці антициклони відштовхнуть циклони відповідно південніше і північніше, вхопляться за руки і знову над конинентальною Європою запанує смуга підвищеного атмосферного тиску", - написала синоптик.

Популярні новини зараз

"Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку

Електроенергія подорожчає вже наприкінці травня: українців приголомшили новими цінами

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Показати ще

У Києві 25 жовтня буде сухо, туманно, очікується слабкий південний вітер. Температура повітря протягом дня +15 +17 градусів.

Нагадаємо, що київський повітря наповнене небезпечними речовинами. Про це розповіли у Центральній геофізичній лабораторії України ім. Срєзневського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кабмін збільшив кількість вихідних на Різдво: скільки відпочиватимуть українці.

Також портал Знай.uа писав, як боротися з осінньою хандрою.