Колишній співробітник "Запоріжжяобленерго" стягнув з підприємства крупну суму через затримку виплати заробітної плати. З "Запоріжжяобленерго" чоловік стягнув середній заробіток за весь час прострочення.

Відповідне рішення прийняв мелітопольський міськрайонний суд, задовільнивши позови колишнього електрозварника Мелітопольського відділення "Запоріжжяобленерго".

суд

Чоловік подав позов до суду про виплату йому середньоденного заробітку за період від дня звільнення до фактичного розрахунку. Річ у тому, що він звільнився з підприємства у червні 2018-го, а зарплату йому виплатили лише в березні 2019 року. Таким чином, на думку позивача, йому заборгували понад 100 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У свою чергу представники підприємства не заперечували вимоги позивача. Однак з сумою не погодилися. За розрахунками бухгалтерії "Запоріжжяобленерго" до виплати підлягала сума 51 тис. грн. Суд вивчивши документи, вирішив, що борг становить 86 тис. Крім того, підприємство зобов'язане компенсувати чоловікові витрати на послуги адвоката у розмірі 2 тис. гривень.

Варто зазначити, що понад сто колишніх працівників "Запоріжжяобленерго" подали аналогічні позови до суду з тією ж вимогою.

Нагадаємо, що українцям показали апартаменти Зайцевої в колонії: особистий кур'єр, ручна вишивка і шопінг.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві переповнений тролейбус спалахнув, як свічка: пожежу гасили всією вулицею, але безрезультатно.

Також портал Знай.uа писав, батько влаштував дітям катівню у підвалі: 9 років примушував чекати кінця світу, фото.