Відомий блогер з США Пітер Сантенелло вельми здивував жителів української столиці, своїм незбагненним бажанням знайти "гострі" пригоди. Так, Пітер гуляв по Троєщині та Борщагівці у пошуках пригод на свою голову. Він знімав відео і хотів показати своїм друзям із США і Європи, що Київ не небезпечне місто.

Про це стало відомо завдяки викладеному відео на YouTube-каналі Пітера.

Відомо, що Сантенелло є мандрівником, він відвідав понад 90 країн світу і зараз знаходиться в Києві. У своєму відео він розповів, що його друзі запитували, чому він вирішив жити в Києві, адже це місто дуже небезпечне.

Блогер включив камеру і погуляв по місцях столиці України, які вважаються найбільш небезпечними. Під час відео Сантенелло підходить до мешканців Києва та запитує їх, де можна знайти гопників, а також, де знаходяться найнебезпечніші місця" в місті. Жителі Києва на відео говорять, що на Троєщині і Борщагівці досить спокійно. При цьому жінка зазначила, що гопники були в 90-их роках і зараз їх вже немає.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

А ось інша киянка заявила, що якщо він дійсно бажає знайти собі пригод, то йому краще приїхати вночі і погуляти в тих місцях, де люди розпивають алкогольні напої.

Нагадаємо, найкращий блогер України 2019: хто порівнявся з Супрун і Соколовою.

Як повідомляв Знай.uа зарплату міністра освіти Новосад порівняли з доходами вчителів: "А грошей на підвищення немає...".

Знай.uа писав, експерт спробував розібрати ASUS ROG Phone 2: зібрати назад не вийшло.