Стало відомо, що в момент підготовки до нового обміну полоненими з Російською Федерацією, на тимчасово окупованому Донбасі військовополонений український бойовик покінчив життя самогубством. Він вирішив повіситься прямо в СІЗО т. н. "міністерства державної безпеки ДНР". До того ж, його нібито внесли в список на обмін. Про це повідомив проукраїнський блогер Necro Mancer на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, з посиланням на повідомлення ексбойовика Євгена Тинянского (він же - "Караул").

"Надійшла інформація, що вчора вдень в СІЗО "МДБ" в одиночній камері повісився український військовополонений. Один з тих, хто в травні помилково виїхав на наш блокпост і був полонений. Делікатність додає не тільки тупість і самодурство ряду "МГБшных" чинів, але і те, що він був, за моєю інформацією, в списках на обмін", – розповів колишній бойовик.

Також він зазначив, що тут йдеться конкретно про суїцид в одиночній камері, однак не виключає, що на військовополоненого хтось міг натиснути "з метою вибити гроші з нього або родичів".

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Більш того, ще один проукраїнський блогер IgorGirkin повідомив, з якої саме бригади був загиблий боєць.

"Зараз нам розкажуть, що військовополонений сам повісився в сізо "МДБ ДНР" в одиночній камері. Включений в список на обмін. Один з восьми військовослужбовців 53-ї бригади", – написав блогер.

Нагадаємо, що співробітниками "Хмельницького слідчого ізолятора" були виявлені заборонені предмети і відкрито кримінальне провадження за статтею 188 Купап - незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одеському слідчому ізоляторі при загадкових обставинах помирають люди. Повідомляється, що за останній тиждень там зупинилося серце 5-х чоловік.

Також портал Знай.ua писав, як тепер живуть одеські моряки після полону у Путіна.