комуналка

Українцям готують несподіваний сюрприз напередодні опалювального сезону

Зараз українці з жахом чекають на опалювальний сезон, який почнеться незабаром, а також згодом щомісячне чотиризначне число в графі "Опалення" в платіжках. Що стосується безкоштовної комуналки для пенсіонерів старше 70 років, які отримують мінімальну або близьку до неї пенсію, то це питання поки що залишається відкритим.

Зеленський всерйоз взявся за рівноправність дітей: в школах введуть інклюзивне навчання

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На сьогодні в українських школах навчається приблизно 17 тисяч дітей з особливими освітніми потребами. За участю уповноваженого президента України з прав дитини Миколи Кулеби відбулася сесія з інклюзії Національної ради дітей та молоді.

Водійські права отримати стане важче: що зміниться

Отримати посвідчення водія сьогодні прагнуть українці різного віку і соціальних статусів, тому це неймовірно популярна процедура. Так, згідно з даними Міністерства внутрішніх справ, тільки за 2018 рік водійські права вперше отримали 360 256 українців.

Віталій Кличко

Ткаченко з "1+1" може вибити крісло з-під Кличка: боксеру залишилися лічені дні

На посаду Кличка претендує колишній гендиректор "1 + 1" Олександр Ткаченко. Володимир Кличко може позбутися посади голови КМДА в середу, 9 жовтня, на засіданні Кабміну.

Розведення військ перенесли на найближчий час: названо точну дату

Початок розведення військ в Золотому перенесли на 9 жовтня. Про це повідомляють джерела в командуванні ЗСУ та ООС. Не минуло й пів дня після того, як міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко заявив на брифінгу, що розведення сил відклали через обстріли та процедуру можна буде почати не раніше 12 жовтня.