Українські синоптики зробили сенсаційне зізнання. Вони розповіли, що цьогорічна зима змусить нас добряча померзнути. За їхніми прогнозами, це буде найхолодніша зима за 30 років.

Як відзначається, надзвичайно холодну зиму пророкують всій Європі. Так, синоптики з Великобританії передбачають найсильніший циклон, який уже отримав назву “східний монстр”. Цей циклон, на їхню думку, принесе за собою в Європу не тільки сильні морози, а й значні опади.

Також і українські синоптики обіцяють, що зима 2019-2020 буде холодною. За їх словами, особливо сильних холодів доведеться чекати в другій половині зими, адже перший місяць, грудень, іноді буде приголомшувати навіть плюсовою температурою.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що Путін відібрав у кримчан єдину радість, більше ніякого моря. Місцевим жителям залишили вузькі проходи до моря, які можуть стати чиєюсь приватною власністю в будь-який час.