Євген Комаровський розповів про президентські амбіцїї та про те, чому не взяв участі в перегонах на минулих виборах, хоча мав всі шанси отримати перемогу.

Добре відомий всім українським мамочкам, як доктор Комаровський, педіатр Євген Олегович Комаровський дав інтерв'ю для авторської колонки Тетяни Даниленко на ″Вільному″, в якому розповів, чому не балотувався в президенти, хоча користувався величезною підтримкою. Про це пише Рoliteka.

На переконання Комаровського, у політику не йдуть чесні і розумні люди. Він пригадав момент, коли підтримував Зеленського і появивився поряд з ним. Тоді педіатр відчув всю ″чарівність″ цієї участі.

″Потрібно розуміти, що люди чесні, люди чисті, не будуть туди йти. Кожен крок показує, яка це погань і бруд. Більш того, після моєї появи поруч із Зеленським, коли всі сприйняли це так, як ніби зараз Комаровський стане великим начальником, то я за місяць побачив стільки ла*на людського, стільки спроб мене купити, стільки спроб розповісти мені, що вони готові зі мною на край світу, і готові будуть на все, лише призначте мене″, - розповів педіатр Комаровський про досвід радника.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

За його словами, як тільки пролунали інші прізвища, в його пошті знову одні ″соплі і какашки″.

На питання журналістки про те, чому він не пішов в президенти, адже міг перемогти Зеленського, Комаровський відповів, що не зміг би витримати всього того бруду, який вилився на голову Зеленського.

″Я міг би перемогти кого завгодно. Але питання в іншому. Я не зміг би пройти через те, що пройшов Володимир Олександрович. Якби про мою дружину, про моїх дітей, про моїх друзів дозволили б сказати десяту частину того, що вилилося на Вову, я не впевнений, що зміг би публічно зустрівшись не плюнути в обличчя″, - сказав доктор Комаровський.

Він стверджує, що вмішувати в політику дружину, родичів, дітей не можна.

Нагадаємо, лікар Комаровський дав однозначну відповідь на пропозицію Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський розповів, чому допомагав Зеленському.

Також Знай.ua писав, Комаровський взявся за здоров'я і красу матусь