Житель Казахстану розповів про свій переїзд у Канаду. Була лазівка подати в Європі на ПМП, так як в рідному Казахстані не було посольства, а там брали всіх підряд. Європейці не особливо хочуть їхати в американське село, і його взяли відразу.

Спустивши всі свої і сімейні гроші в ПМП-переїзд в чудесну, неймовірну і чудову Канаду, він через кілька років отримав всі документи і став гордим канадосом…

В його історії немає багато радісних нот, або сильно сумних - тут одне бажання попередити всіх бажаючих виїхати про пастку на Заході… Поїхали

Зарплата

Скільки б Ви не читали про ціни і не порівнювали - все в середньому в 5-9 разів дорожче, ніж в Росії. Оренда будинку може бути 5 000 у міс за так собі будинок, так що будете жити скромно, орендуючи щось типу однокімнатної за 1200 в міс + комуналка (а вона тут може бути і 800 в міс).

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Квартира за 1000 вбита вбитого районі - Ванкувер і Торонто.

З/п в середньому в 5 разів вище… При цінах в 5-9 вище на тепличні та несмачні продукти, то є Ви або нічого не зловите, або рівень життя впаде. Одяг стане краще, а їсти Ви станете гірше.

Одяг і машина

Незабаром і одяг стане гірше, і машину змініть на практичний пікап-вантажівка, а не на красиву Камрі, Мерс або Гелен, так як не перед ким випендрюватися.

Погода нормальна тільки в одному місці - це острів Вікторія і острови поруч. Єдине місце, де світить сонце і немає вічної мерзлоти. Тут і живу в підсумку, але це повна катастрофа.

Медицина тільки для місцевих - сервіс і підтримка до самої смерті, приїжджі - це окрема тема.

Будинок

Сума у мільйон доларів за який-то будинок стає не такою страшною. Ви ж все до цього йдете? Все просто, пашіте кілька років, отримуєте кредитну історію і вносите хоч скільки, і вам дають будинок за мільйон!

Нагадаємо, літак Трюдо врізався у переповнений автобус: фото інциденту.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Джонсон, Туск і Трюдо потужно підтримали Зеленського: Росії немає місця у G8.

Також Знай.uа писав про те, що Трюдо пообіцяв Зеленському те, чого чекала вся Україна: Путін кусає лікті, це точно кінець.