Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 13 вересня.

Знай з'ясував, хто закриває рота Андрію Богдану

У Києві пройшов конкурс «Міс Україна-2019», який зібрав всі вершки сучасного шоу-бізнесу. Зазвичай такі заходи відвідують і представники українського політикуму, але не цього разу. Видно нинішні народні депутати, зокрема з партії «Слуга Народу», ще не готові з'являтися на публіці поза стінами Верховної Ради.

Коломойський пояснив, чому не приходить туди, де є Зеленський: "Може, я йому неприємний"

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Український бізнесмен Ігор Коломойський прийшов на форум YES вже після того, як захід залишив Зеленський. Відповідно, цей факт породив припущення, що олігарх уникає українського президента.

Пізніше бізнесмен прокоментував журналістам свою відсутність вранці, коли виступав Зеленський. Ігор Коломойський сказав кілька слів і про зустріч в Офісі президента.

Зеленський і Порошенко опиняться за одним столом на весіллі: "Якщо Петра не посадять ..."

Відбулася зустріч звільнених моряків з президентом Володимиром Зеленським, під час якої глава держави вручив їм подарунки – президентські годинник.

Моряки подякували президенту за повернення додому, а кілька з них запросили главу держави на власні весілля. Пізніше стало відомо, що на весілля моряка Андрія Ейдера запрошений і екс-президент Петро Порошенко.

Зеленський дав євробляхерам останній шанс: утилізаційний збір, відстрочка штрафів і багато чого іншого

Власники "євроблях" отримали ще один строк. Парламент прийняв законопроект про строк штрафів для автомобілів на іноземній реєстрації ще на 90 днів. Щоправда, закон ще не підписаний і офіційний документ не опублікований.

Зеленський публічно пригрозив олігархам: "Щастя бачити їх на нарах, а не на Мальдівах"

На 16-й зустрічі "Ялтинської європейської стратегії YES в Києві з темою "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" виступив президент України Володимир Зеленський. У своїй промові він чітко висловив майбутні плани на боротьбу з корупцією серед топ-чиновників.