На Сумщині жінка на Lexus з прокльонами і матами накинулась на співробітників патрульної поліції за те, що вони зупинили її після порушення ПДР. Відео скандального інциденту з'явилося на сторінці Національної поліції у Сумській області в Facebook.

"Будь ти проклятий! Будьте прокляті всі поліцейські, які здирають з людей штрафи! Тричі прокляті! Записуй і передай це всім, а тепер пиши протокол", – кричить жінка на відео.

поліція

За інформацією копів, підставою для зупинки була відсутність лівого дзеркала заднього виду. Правда, замість того, щоб спокійно вислухати поліцейських, автоледі почала їх проклинати.

Крім того, при розгляді адміністративного провадження жінка подала клопотання про перенесення розгляду справи і в підсумку не з'явилася на нього.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

"До речі, автоледі, сподіваємося, ви побачите це відео. Ваше прохання ми виконали – подивилися всім управлінням. А вам радимо дотримуватися ПДР, тоді вас не тільки не будуть зупиняти патрульні, але і таким чином ви зменшите аварійність на автошляхах", – пишуть поліцейські.

Нагадаємо, у Києві швидка з дитиною потрапила у жахливу ДТП.

Раніше Знай.ua повідомляв, моторошна НП ошелешила Франківськ.

Також Знай.ua писав, у ДТП з тещею Притули з'явилися нові подробиці, "не мають права".