У Мелітополі дитину вночі вкусила невідома істота. Спочатку батьки подумали, що це комар, так як сліди від укусу були дуже схожі. Але незабаром виявилося, це гігантська сколопендра, яка як раз недалеко повзала від спального місця дитини. Ця комаха залишає на шкірі хворобливий слід, який свербить, буває набряк і навіть алергічна реакція, повідомляє у себе на сторінці в Facebook мешканка Мелітополя.

Дитини вночі вкусила невідома істота.

Сколопендру ще так просто не вбити. У неї дуже міцний панцир, розчавити її можна хіба що лопатою. Деякі воліють кидати істот у окріп або навіть вогонь, але першим нападати на тварину не варто.

Медики ж радять, при будь-якому укусі відразу звертатися до лікарні, щоб уникнути неприємних наслідків.

При укусі тварини слід звернутися до лікаря.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що під час купання в Азовському морі чоловік пірнув і не зміг виринути. Поруч були близькі, які відчайдушно намагалися його врятувати.

Як повідомляв Знай.иа водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.