Питання штрафів для власників нерозмитнених "євроблях" досі залишалося відкритим. Саме тому спеціальний кореспондент "Знай.ua" вирішив розібратися у цьому просто у Міністерстві разом із представниками влади та "АвтоЄвроСили".

Зокрема, обговорювалися ймовірні санкції для водіїв, котрі вводяться вже з 24 серпня поточного року.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але у перший же день засідання Верховна Рада вирішила відтермінувати це на три місяці. Однак, як зазначають депутати, у період з 28 по 29 серпня євробляхерам варто бути особливо уважними та обережними: їздити по мінімуму, тому що саме у ці дні відбудеться повторне голосування.

Як сказав Руслан Рябошапка, в Україні на даний час поки не існує такого механізму, який би дозволив надавати інформацію водіям і нормально співпрацювати із поліцією та митницею.

Штрафи, до слова, немаленькі: від 170 тисяч гривень за порушення. Представники "АвтоЄвроСила" навіть підписали відповідний документ-звернення.

Нагадаємо, останній шанс євробляхерам: Зеленський дозволить водіям нарешті видихнути з полегшенням.

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.