В інтернеті з'явилося досить ємоциональное відео, на якому відображено затримання чоловіка у футболці з гербом терористичного угруповання "Донецька народна республіка" в місті Покровськ Донецької області.

Відомо, що запис спілкування із затриманим в прямому ефірі показував місцевий активіст "Об'єднання учасників бойових дій" Борис Овчаров.

Читай Знай.iа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жителі "ДНР"

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він повідомив, що неадекватний хлопець у футболці із забороненою символікою був помічений ним у дворі на лавці. Помітно, що затриманий перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

"Бачу, у мене у дворі тіло у футболці з гербом Донецької народної республіки. Викликали поліцію, будемо оформляти", - зазначив активіст.

Під час запису затриманий заявив, що повідомить поліцію про факт його нібито побиття. Ніяких слідів побиття на ньому при цьому не помітно. На третій хвилині записи за кадром з'явилися сусіди активіста і заявили, що нічого "такого" в зовнішньому вигляді затриманого не бачать. Молодий чоловік з забороненою символікою став спілкуватися з ними, називаючи їх на ім'я.

"Чому ви його чіпаєте, вам ніхто такого права не давав… У Донецьку теж живуть українці. Він у цій футболці багато років ходить", - заявила жінка за кадром.

Відео завершується тим, що на місці з'являється ще один активіст у футболці ЗСУ і веде затриманого у футболці "ДНР".

Нагадаємо, під Запоріжжям накрили бойовика "ДНР" з банди Гіркіна.

Як повідомляв Знай.uа гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео і розлютив українців до чортиків.

Знай.uа писав, ЗСУ вдарили по бойовикам з повітря.