Відомий у Вінниці громадський активіст Олександр Шемет закликає містян підтримати його петицію про публічне покарання для вандалів. На своїй сторінці фейсбук, відчайдушний заклик Олександра:

“Чим більше старань докладають вінничани, закохані у рідне місто (маю на увазі і муніципальну владу, і благодійників, і громадськість) до того, щоб прикрасити та зробити Вінницю комфортною, тим частіше ми чуємо про вандалів та результати їхніх дій. Їх ловять і штрафують, але роблять це НЕ публічно. Саме в цьому вбачаю проблему не ефективності боротьби з доморощеними вандалами.”

Олександр Шемет зазначає, що це ущербні люди, у яких хворі нереалізовані амбіції, відсутність виховання. Він називає таких патологічними боягузами, асоціальними та агресивними.

“Тому використовуючи своє право на звернення до муніципальних та державних структур, подав петицію на сайт міськради з пропозицією, щоб депутати Вінницької міської ради звернулись до Верховної Ради України про введення в законодавчу практику ПУБЛІЧНИХ ПОКАРАНЬ РІЗКАМИ", - йдеться в дописі Шемета.

Навряд чи введення такого виду покарання можливо в сучасному світі, але з огляду на те, як вандали трощать, палять та замальовують місто, гнів вінничан стає зрозумілим.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Дніпровські вандали розгромили візитівку міста.

Портал Знай.ua розповідав, що у Києві невідомі вилили миючий засіб у фонтан у сквері на вулиці Сагайдачного.

Як писав Знай.ua, у Вінниці, нарокоман прийшов на кладовище, і розкопав руками могилу померлої жінки.