Жахливі написи і малюнки з'явилися на пам'ятнику жертвам Другої світової війни в селі Костянтинівка, Мелітопольський район.

Люди зараз нічим не дорожать, особливо пам'яттю.

Про це повідомляється на сторінці сільради в соціальній мережі:

«Сльози накочуються на очі, біль в серці, від усвідомлення того, що у когось піднялася рука поглумитися над пам'ятниками загиблим воїнам у Другій світовій війні. Адже це надруга над могилою – воїнів, які поховані на братській могилі по вулиці. Франка. Це не просто пам'ятник архітектури – це данина поваги, шани тим чоловікам, жінкам, дівчатам і хлопцям, які не шкодуючи свого здоров'я’я, життя захистили нашу землю від німецько-фашистських загарбників. Дуже соромно за такий ганебний вчинок костянтиновцов».

Мешканці обурені, як таке могло статися і не вірять своїм очам, адже тепер покалічені пам'ятники стоять самотньо і показують всю біль нашого народу.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі діти-аферисти придумали нову схему розлучення, яка допомагає заробити. Вони підходять до своїх однолітків і пропонують купити дорогу річ за дешевою ціною.

Як повідомляв Знай.иа, у Туреччині в місті Лара в готелі Limak Lara De Luxe Hotel отруїлися 260 осіб, серед них півсотні українців. За попередньою інформацією, кілька людей померли.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.