На Вінничині Соціальна служба ініціювала благодійну акцію, метою якої допомогти сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. На сайті, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді оголошується благодійна акція до Дня знань.

"Щорічно 1 вересня відзначається День знань. А це – початок навчального року. Діти йдуть до школи, з новими портфелями та гарною шкільною формою. Але на жаль, не всі сім’ї, здатні забезпечити своїх дітей всім необхідним для навчання”, - йдеться на сайті райдержадміністрації Піщанського району.

До небайдужих громадян звертаються:

“Звертаємося до всіх громадян, підприємців району та усіх небайдужих людей допомогти дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, підготуватися до школи.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Акція триває до 30 серпня 2019 року. Ваша допомога школярам буде вкрай необхідною і корисною", - йдеться в інформації.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що зірка популярного українського телесеріалу "Школа" Ліза Василенко, яка порвала з колегою по шоу Олександром Петренко, розповіла, як її ображали в школі однокласники.

Як нещодавно оприлюднив Знай.ua, виявляється, у дорослих батьків діти виходять більш спокійними.

Також, Знай.ua повідомляв, що Мінфін придумав "оригінальне" рішення, як підвищити зарплату вчителям: треба їх просто скоротити