Реалізацією заборонених препаратів займалися в аптеці на вулиці Світлій Хортинскьго району. Правоохоронці вилучили близько 4000 тисяч пігулок сильнодіючих лікарських засобів, препарати відпускалися без рецепта, зараз ведеться слідство.

В Запорізькій аптеці нелегально продавали наркотичні засоби.

Крім того, ще одного постачальника спіймали у Шевченківському районі. Метадон продавав місцевий житель 1984 року народження прямо зі свого балкона, повідомляється в сюжеті місцевого телеканалу.

Чоловік продавав наркотики прямо у себе на балконі.

Поліцейські затримали правопорушника на тому ж балконі, де відбувався збут наркотичних засобів. Під час обшуку були також виявлені шприци і эектронные ваги. Зловмиснику загрожує від п'яти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, що дві місцеві мешканки Дніпра влаштували на вулиці бої без правил. Інцидент зняли звичайні перехожі на житловому масиві Тополя.

Як повідомляв Знай.иа в Харкові побили батька з дитиною, по-звірячому знущалися і нацькували собаку: копи шукають садистів

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.