Українці позбудуться квитків у громадському транспорті

ПриватБанк повідав, як працюють нові технології і чому паперові квитки від кондуктора відходять у минуле. У великих містах країни громадський транспорт працює практично цілодобово.

Кондуктори проводять у громадському транспорті цілі дні, а мільйони доводиться витрачати на друк квитків. Кондуктори тримають виручку просто в кишенях, потім їх потрібно перевозити, інкасувати, обмінювати, зберігати. Все це довго, дорого і незручно.

У Зеленського готують українцям неприємний сюрприз

В Україні хочуть ввести посемейное декларування доходів, яке повинно бути більш ефективним, ніж нинішня система оподаткування.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Ми повинні спочатку виключити можливість ухилення від оподаткування великого бізнесу і т. н. олігархату з використанням низькоподаткових юрисдикцій. Друге – ввести таку форму декларування, яке буде вигідніше для платників податків", – повідомив Данило.

Що Порошенко отримає від держави, все це довічно

Згідно з чинним законодавством України колишній президент Петро Порошенко і його дружина Марина до кінця життя будуть отримувати соціальний пакет від держави.

Зараз на зараз точно не відомо, на які соцгарантії може розраховувати Петро Порошенко і його соцпакет буде залежати від нинішнього президента Володимира Зеленського.

СБУ викрила злочинне лобі

17 серпня, в суботу, в Києві працівники столичної прокуратури і СБУ затримали 7 членів злочинного угруповання. Її учасники промишляли схемою незаконного заволодіння чужим майном. Юрій Луценко, Генеральний прокурор України, розповів про це на своїй сторінці в Facebook.

З 7 чоловік - 3 були організаторами і 4 виконавцями, їх затримали в ході спецоперації в порядку ст. 208 КПК України. В їх ряду виявилося двоє адвокатів і колишній керівник органів юстиції Києва.

У Карпатах сталася жахлива ПП

Відомий румунський альпініст Жолт Терек загинув у карпатському гірському масиві Фэгэраш, повіт Сібіу в центрі країни.

Повідомляється, що загиблий чоловік зірвався зі скелі. Тіло 45-річного спортсмена знайшли біля гори Негою. Вертоліт не зміг приземлитися на місці події, так що гірські рятувальники доставили його вниз на ношах.