Довірливих людей зараз, як тільки не обманюють. Цього разу на городян хотіли нажитися комунальники, повідомляють в ГУ Держспоживслужби в Запорізькій області.

Жителів Запоріжжя хотіли обдурити на комуналці.

Як виявилося, у період з 1 березня до 31 травня цього року підприємство нарахувало споживачам на 65,5 тисячі гривень більше за послугу водопостачання та на 6,9 тисячі гривень – за послугу з вивезення твердих побутових відходів.

Якщо б своєчасно порушення не було розкрито, запорожці б переплатили за комунальні послуги 301,1 тисячі гривень.

Жителям Запоріжжя нарахували вдвічі більше використаних послуг.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Але можна не хвилюватися, всі платіжки будуть перераховані, а за надані послуги доведеться заплатити за фактом використаного. Підприємству також було зменшено фінансування з місцевого бюджету на цю суму.

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.