Відповідно до відомостей очевидців, цих зловмисників як мінімум двоє. Жертвами злодіїв стають громадяни, які заходять у салон маршрутки.

кишенькові Злодії в Запоріжжі обчищають громадян.

Як повідомляють пассажары, банда орудує на маршрутах 40, 80, 76 і 67. Зовсім недавно від їх рук постраждала одна з місцевих жительок, у якій прямо з суки поцупили кошелі з грошима. Бандити спритно залишили маршрутку і поїхали на «Ланосі» Жінка не запам'ятала колір та номер автівки.

Жертви навіть не підозрюють, що їх грабують.

Пізніше виявилося, що це не перший випадку пограбування, повідомляє місцеве видання. Як правило, «працюють» напарники завжди удвох і біля передніх сидінь. Один з відволікає жертву і, наприклад, ставить сумку на ногу або голову пасажира, всіляко відволікаючи його. Другий чоловік витягує гаманець і цінні речі. Після того, як видобуток виявляється в руках, парочка швидко тікає з салону маршрутки.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Шахраї працюють удвох і скоріше за все, під дахом біля водія.

Мешканці Запоріжжя підозрюють, що злочинці працюють у змові з маршрутниками, так як вони не передають водієві гроші за проїзд і йдуть непоміченими.

У зв'язку з такими випадками, поліція закликає громадян бути більш пильними і стежити за своїми особистими речами не лише на транспорті, але і на зупинці.

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.